Als tekenaar sta je aan het begin van alle projecten die Ten Brinke Group realiseert. Jouw input wordt verwerkt in het bouwkundige model. Zonder tekenaar wordt er niet gebouwd!

Mooie en uitdagende projecten, werken in een vast projectteam zodat je volledig betrokken bent bij het bouwproject, tekenen met moderne 3D tekensoftware, veel verantwoording en eigen inbreng. Dit zijn enkele kenmerken voor de leuke en uitdagende functie van tekenaar bij Ten Brinke Zuid in Helmond.  

Daarnaast werk je als tekenaar in een dynamische en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s, die allemaal een passie hebben voor het bouwen van mooie projecten. 

 

Spreekt jou dit ook aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

 

Door een uitbreiding van de projectenportefeuille zijn wij voor versterking van de tekenafdeling van Ten Brinke Zuid in Helmond, op zoek naar een:

 

 

Bouwkundig tekenaar (m/v)

Fulltime

 

 

Je functie en werkzaamheden

Je hebt een belangrijke rol binnen het projectteam voor het vertalen en uitwerken van de projectgegevens naar uitvoeringstekeningen. Bij ons heb je een breed takenpakket als tekenaar. Zo bestaat een deel van je werkzaamheden uit werkvoorbereiding en controlewerk. Daarnaast heb je veel contact met alle interne en externe partijen van het project, waarbij je als team gaat voor het allerbeste resultaat. Je bent betrokken bij het project van bouwaanvraag tot en met werktekeningen.  

 

Bekijk onze bedrijfsfilm over het werken bij Ten Brinke Group: https://www.youtube.com/watch?v=0X9PmqLB2LE

 

Bekijk onze bedrijfsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=ZXb5BXeNGUY

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO-bouwkunde opleiding
  • Enige ervaring als technisch bouwkundige tekenaar is een pré
  • Brede kennis van bouwregelgeving en -producten
  • Ervaring met geautomatiseerde tekensystemen, 3D en BIM. Onze tekenaars tekenen met het tekenpakket Allplan Nemetschek
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent creatief en oplossingsgericht
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken

 

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte organisatiestructuur. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak via de Ten Brinke Academie en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen. Zo bestaat de mogelijkheid om je te specialiseren in artist impressions (software Cinema 4D) of EPC-berekeningen (software BINK).

Momenteel maken wij een geleidelijke overgang naar BIM en als tekenaar draag je bij aan de ontwikkeling hiervan.

 

Wie wij zijn

Ten Brinke Zuid is gevestigd in Helmond en is één van de Nederlandse bouwbedrijven van Ten Brinke Group. Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al 115 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Griekenland, Spanje en Portugal. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 850 medewerkers, die samen een jaaromzet van zo’n 850 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

 

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 201-2019-TEK

naar  solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Ten Brinke Zuid, te bereiken onder 06-15037013 of met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8811 66.

 

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie