Je hebt al enige werkervaring opgedaan als tekenaar maar je bent opzoek naar meer uitdaging, verbreding van je taken en meer verantwoordelijkheid om je zo nog meer te ontwikkelen?

 

Een dynamische en inspirerende werkomgeving met toegewijde collega's, gekenmerkt door flexibiliteit, mogelijkheden voor de ontwikkeling en zelfontplooiing trekt jouw aandacht?

Dan komen we graag in gesprek met jou!

 

 

Door een constante uitbreiding van de orderportefeuille zijn wij, ter versterking van ons team in Gendringen, op zoek naar een:

Tekenaar (m/v)

Fulltime

 

 

Je functie en werkzaamheden

Als zelfstandig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van tekenwerk en gerelateerde activiteiten, zoals het aansturen en controleren van tekenwerk door derden. Dit ten behoeve van projecten op de Duitse markt. Je maakt deel uit van het Projectteam (projectleider, inkoper, tekenaar en uitvoerder) en rapporteert in hiërarchische zin aan de teamleider tekenkamer en functioneel aan de projectleider. Samen met je collega’s ga je voor het allerbeste resultaat.

 

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde HTS-bouwkunde opleiding of MTS met aanvullende opleiding c.q. enkele jaren relevante ervaring. Opleiding bij voorkeur in de constructieve richting. Je hebt als technisch tekenaar ervaring op het gebied van utiliteitsbouw en ervaring met geautomatiseerde systemen, bij voorkeur Allplan (Nemetschek). Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, je bent gewend om zelfstandig te werken en je bent initiatiefrijk. Daarnaast ben je stressbestendig en beschik je over een flexibele instelling. Basiskennis van de Duitse taal is een vereiste.

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel  zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte  organisatie. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak via de Ten Brinke Academie en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen.

 

Wie wij zijn

Industriebau Imetaal GmbH & Co. KG, een professioneel en innovatief bouwbedrijf, realiseert voor de Duitse markt bouwprojecten van het eerste idee tot de turn-key oplevering. De projecten zijn zeer divers. We bouwen onder andere bouwmarkten, winkelcentra soms in combinatie met woningen/appartementen, garagebedrijven, kantoren, industriële gebouwen en hotels inclusief bijbehorende infrastructurele werken. Met uitgebreide kennis en jarenlange ervaring is Industriebau Imetaal in staat om in nauwe samenwerking met de klant plannen op maat te ontwikkelen en uit te voeren. Industriebau Imetaal is een dochteronderneming van de Ten Brinke Group.

 

Hebben wij je interesse gewekt? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je solicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 220-2018-TEK aan:

Ten Brinke Group personeelszaken, Postbus 36, 7050 AA Varsseveld of per Email naar solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8813 57

 

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie