Ten Brinke Bouw - Nieuws

Woningen in Luchen Mierlo opgeleverd

Aan de Kleine Vuurvlinder in Mierlo zijn vorige week 6 ruime 2-onder-één-kapwoningen naar volle tevredenheid van de nieuwe bewoners opgeleverd.

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Steigenberger Intercity Hotel en Parkeergarage

In goede samenwerking met SADC en opdrachtgever Necron gaan wij de nieuwbouw realiseren van een Steigenberger Intercity Hotel met naastgelegen parkeergarage. Het hotel bevat hotelkamers, meerdere conferentieruimtes, een restaurant en fitness- en welness faciliteiten. Naast het Intercity Hotel gaan wij een parkeergarage bouwen welke plek heeft voor circa 750 parkeerplaatsen.

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Hoogste punt bereikt bij Asterlo in Rotterdam

Medewerkers van Ten Brinke Bouw zijn volop actief in Rotterdam. Deze week is de dakvloer gestort en daarmee hebben we het hoogste punt bereikt.

Ten Brinke Bouw

Ten Brinke Bouw B.V. is het Nederlandse bouwbedrijf binnen de Ten Brinke Group. De hoofdvestiging bevindt zich in Doetinchem. Daarnaast hebben wij een vestiging in Helmond, Ten Brinke Zuid en in Almelo, Ten Brinke Oost.

De omzet van Ten Brinke Bouw B.V. bedraagt ca. € 130 miljoen en bestaat zowel uit utiliteitsbouw, woningbouw alsook commercieel vastgoed. We bouwen projecten uit eigen ontwikkeling, maar zijn ook gespecialiseerd in het realiseren van projecten in bouwteam.

Op de pagina Actuele projecten kunt u onze huidige projecten bekijken.

 

Ten Brinke Bouw: