Ten Brinke Bouw - Nieuws

108 huurwoningen Hof van Zuidwijk West in Rotterdam

In opdracht van Vestia gaan wij 108 huurwoningen bouwen "Hof van Zuidwijk West" in Rotterdam. Dit project is het vervolg op het reeds door ons gebouwde "Hof van Zuidwijk Midden".

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

85 woningen Kernhem in Ede

Op het plan Kernhem in Ede gaan wij in eigen ontwikkeling 85 woningen realiseren.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn

Aan de Sluisoordlaan, in het project Anklaar, in Apeldoorn gaan wij in opdracht van MAB Development Nederland B.V. de bovenbouw van blok 3 realiseren. 
 

 

Meer informatie

Ten Brinke Bouw

Zorgvuldig samen bouwen. 
Samen met onze klanten realiseren wij optimale resultaten.
Uw droom, onze realisatie!
 Zelf een huis bouwen, een bedrijfshal of een twee onder één kap realiseren, wie droomt daar nu niet van? Alles precies ontwikkelen hoe u het voor ogen heeft. Maar waar gaat u nu precies beginnen?


Ten Brinke Bouw helpt uw droom uitkomen. Vanuit onze ervaring en kennis gaan samenwerking  en kwaliteit samen met “conceptueel bouwen”. Dit betekent dat wij niet alleen uitvoerend, maar juist “meedenkend” bouwen.  Ons team bouwt met zorgvuldigheid, ambacht en ervaring.

Ten Brinke Bouw:

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie