Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Nieuwe vestiging: Ten Brinke Oost

De Ten Brinke Group opent een nieuwe vestiging in Almelo genaamd Ten Brinke Oost. 

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Provada 2019

Sterk expanderende Ten Brinke Group staat ook in 2019 weer op de Provada.

Meer informatie

Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Kom kennismaken met de Ten Brinke Group op de HAN Arnhem

Zaterdag 19 januari presenteert de Ten Brinke Group zich tijdens de open dag van de HAN in Arnhem. Ons Ten Brinke Group team adviseert de bezoekers graag over de opleiding Bouwkunde en de carrièremogelijkheden in de bouw. 

Meer informatie

Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Infographic Ten Brinke Bouw

Maak kennis met een van onze Ten Brinke Group bedrijven.

Dit keer in de spotlights: Ten Brinke Bouw.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Ten Brinke Poortier Romein Projecten koopt grond Willem de Zwijgerstraat 1a in Hendrik-Ido-Ambacht om wonen op toplocatie mogelijk te maken.

Op de plek van de vroegere Margrietschool, aan de Willem de Zwijgerstraat 1a, heeft projectontwikkelaar Ten Brinke Poortier Romein Projecten BV plannen om 42 luxe koopappartementen te bouwen. Op 13 december 2018 tekenden de projectontwikkelaar en de gemeente daarom de koopovereenkomst voor de grond. 

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Inloop nieuwbouw Marslanden Hardenberg

Op donderdag 20 december tussen 16:00 en 19:00 houdt de makelaar een inloop voor het nieuwbouwproject 34 woningen Marslanden Hardenberg.

Meer informatie

Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Interview Cobouw met Albert ten Brinke

Cobouw interviewde directeur en grootaandeelhouder Albert ten Brinke over hoe de Ten Brinke Group van alle Nederlandse bouwers al jaren de hoogste rendementen weet te behalen. “Alleen dode vissen gaan met de stroom mee.”

Meer informatie

Ten Brinke Group

Ten Brinke Group ontwikkelt vastgoedprojecten op het gebied vanwoningbouw, retail (winkelcentra, bouw- en supermarkten, speciaalzaken), industriebouw, logistiek, kantoren, ziekenhuizen, klinieken, medische verzorgingscentra, bejaardencentra, fast-food restaurants en benzinestations in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland. Vanaf de grondaankoop, het ontwikkelen van bestemmingsplannen tot en met het ontwerp, de nieuwbouw, de verhuur, verkoop en oplevering zijn we betrokken. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, beleggers, bedrijven, particulieren, externe projectontwikkelaars of joint venture partners.

 

Ten Brinke Group:

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie