Ten Brinke Foundation - Nieuws

Update juni 2018 - Koeproject Sri Lanka

Het koeproject heeft een grote invloed op bepaalde gebieden in Sri Lanka. Gezinnen waaraan koeien zijn overhandigd, kunnen door de inkomsten die zij genereren door het verkopen van melk, 3 maaltijden per dag betalen en hun kinderen naar school sturen. Een man die is gespecialiseerd in het maken van kwark, koopt melk van de boeren en verkoopt de kwark met succes.

Meer informatie

Ten Brinke Foundation - Actuele projecten

Koeienproject Sri Lanka

De Ten Brinke Foundation heeft in april 2015 groen licht gegeven voor een nieuw te starten hulpproject in Sri Lanka. Dit project betreft de aanschaf en het gebruik van 30 stuks melkkoeien, die verdeeld zullen worden over ca. 20 gezinnen in de arme regio Solepura. Het projekt is gestart in samenwerking met Stichting HAS (Nederland) en NEDLA (Sri Lanka).

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

108 huurwoningen Hof van Zuidwijk West in Rotterdam

In opdracht van Vestia gaan wij 108 huurwoningen bouwen "Hof van Zuidwijk West" in Rotterdam. Dit project is het vervolg op het reeds door ons gebouwde "Hof van Zuidwijk Midden".

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

BPD Ontwikkeling draagt Ringersfabriek over aan Ten Brinke Group

BPD Ontwikkeling zal de Ringersfabriek overdragen aan de Ten Brinke Group. Samen met BOEi als adviseur gaat Ten Brinke Vastgoedontwikkeling, onderdeel van de Ten Brinke Group, de Ringersfabriek in Alkmaar herbestemmen en restaureren. BPD Ontwikkeling blijft als gebiedsontwikkelaar nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Ringersfabriek. Hiermee komt de herbestemming van de Ringersfabriek weer een belangrijke stap dichterbij.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Update: Ten Brinke Group op de Provada 2018

Ook in 2018 is Ten Brinke Group weer aanwezig op dé vastgoedbeurs van Nederland in de Amsterdamse RAI. Dit jaar wordt de beurs gehouden op 5, 6 en 7 juni. Het thema van de PROVADA is dit jaar Educatie-Innovatie-Integratie.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

85 woningen Kernhem in Ede

Op het plan Kernhem in Ede gaan wij in eigen ontwikkeling 85 woningen realiseren.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn

Aan de Sluisoordlaan, in het project Anklaar, in Apeldoorn gaan wij in opdracht van MAB Development Nederland B.V. de bovenbouw van blok 3 realiseren. 
 

 

Meer informatie

Ten Brinke Group

Ten Brinke Group ontwikkelt vastgoedprojecten op het gebied vanwoningbouw, retail (winkelcentra, bouw- en supermarkten, speciaalzaken), industriebouw, logistiek, kantoren, ziekenhuizen, klinieken, medische verzorgingscentra, bejaardencentra, fast-food restaurants en benzinestations in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland. Vanaf de grondaankoop, het ontwikkelen van bestemmingsplannen tot en met het ontwerp, de nieuwbouw, de verhuur, verkoop en oplevering zijn we betrokken. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, beleggers, bedrijven, particulieren, externe projectontwikkelaars of joint venture partners.

 

Ten Brinke Group:

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie