Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Eerstesteenlegging eerste project Portugal

De Ten Brinke Group is gestart met het eerste project in Portugal! In Matosinhos zal een 3-sterrenhotel worden gerealiseerd.

 

 

Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Hoofdkantoor Ten Brinke Group Varsseveld geopend op 9 oktober 2019

Dit jaar organiseert de VIV (Varsseveldse Industriële Vereniging) de open bedrijven dagen in Varsseveld. Op woensdagavond 9 oktober van 18.00 uur tot 21.00 uur is ons hoofdkantoor gedeeltelijk geopend voor belangstellenden.

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Woningen in Luchen Mierlo opgeleverd

Aan de Kleine Vuurvlinder in Mierlo zijn vorige week 6 ruime 2-onder-één-kapwoningen naar volle tevredenheid van de nieuwe bewoners opgeleverd.

Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Infographic Ten Brinke Desarrollos

Maak kennis met een van onze Ten Brinke Group bedrijven.
Dit keer in de spotlights: Ten Brinke Desarrollos.

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling versterkt directie met Leo Versteeg

Per 26 augustus 2019 is Leo Versteeg toegetreden tot de directie van Ten Brinke Vastgoedontwikkeling uit Varsseveld. Binnen de structuur van de Ten Brinke Group is het gebruikelijk dat alle werkmaatschappijen een tweehoofdige directie hebben. Samen met Edwin ten Brinke zal Leo werken aan de verdere groei van Ten Brinke Vastgoedontwikkeling.

Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Afscheid van J. Hiddink na 43,5 jaar

Op 2 januari 1976, dat is 43,5 jaar geleden, begon Johan Hiddink als bouwkundig medewerker bij de Ten Brinke Group.

Ten Brinke Group

Ten Brinke Group ontwikkelt vastgoedprojecten op het gebied vanwoningbouw, retail (winkelcentra, bouw- en supermarkten, speciaalzaken), industriebouw, logistiek, kantoren, ziekenhuizen, klinieken, medische verzorgingscentra, bejaardencentra, fast-food restaurants en benzinestations in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland. Vanaf de grondaankoop, het ontwikkelen van bestemmingsplannen tot en met het ontwerp, de nieuwbouw, de verhuur, verkoop en oplevering zijn we betrokken. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, beleggers, bedrijven, particulieren, externe projectontwikkelaars of joint venture partners.

 

Ten Brinke Group: