Ten Brinke Bouw - Nieuws

Richtfest Hornbach in Duiven

Afgelopen dinsdag, 16 juli, vond namens Hornbach het richtfest plaats bij de Hornbach in Duiven.

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Eerste steenlegging bij nieuw- en verbouw zorgcomplex Sint Jozef te Meijel

Op donderdagmiddag 11 juli jl. heeft Dhr. Reiners (99 jaar) een steentje bijgedragen aan ons project nieuwbouw en uitbreiding van zorgcomplex Sint Jozef te Meijel.

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Collega Noes over haar stage als uitvoerder

In ons nieuwsbericht van 5 maart jl. vertelde Noes van der Plas, student bouwkunde aan Saxion Hogeschool, over de start van haar stage bij Ten Brinke Bouw in Doetinchem op het project Anklaar in Apeldoorn. Nu, na 20 weken, zit haar stage erop.

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Eerste woningen Ten Brinke Oost in Hardenberg opgeleverd

Aan de rand van de wijk Marslanden in Hardenberg zijn vorige week de eerste woningen van Ten Brinke Oost aan de nieuwe bewoners opgeleverd.

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Eerste woningen Oostererf Zoetermeer opgeleverd

In de wijk Oosterheem in Zoetermeer zijn de eerste woningen aan de nieuwe bewoners opgeleverd.

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Ten Brinke Group Formule 1 winactie

Tijdens de Provada kon er bij de Ten Brinke Group geracet worden. Op twee Full Motion race simulatoren werd in korte tijd door meer dan 100 bezoekers deelgenomen aan het racespel. Men kon racen in Ten Brinke Group formule 1 auto's op het circuit van Hockenheim.

 

Imetaal Staalbouw - Nieuws

Max Holder Kirchentellinsfurt

In opdracht van Ten Brinke Industrie- und Gewerbebau GmbH & Co. KG zijn wij op 11 juni j.l. gestart met onze bijdrage aan project Max Holder Kirchentellinsfurt.

Ten Brinke Group

Ten Brinke Group ontwikkelt vastgoedprojecten op het gebied vanwoningbouw, retail (winkelcentra, bouw- en supermarkten, speciaalzaken), industriebouw, logistiek, kantoren, ziekenhuizen, klinieken, medische verzorgingscentra, bejaardencentra, fast-food restaurants en benzinestations in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland. Vanaf de grondaankoop, het ontwikkelen van bestemmingsplannen tot en met het ontwerp, de nieuwbouw, de verhuur, verkoop en oplevering zijn we betrokken. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, beleggers, bedrijven, particulieren, externe projectontwikkelaars of joint venture partners.

 

Ten Brinke Group: