Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Samenwerking met Beter Wonen in IJsselmuiden

In IJsselmuiden ontwikkelt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling Plan Koster. Een nieuwbouwwijk waarin onder andere een gebouw met 22 appartementen wordt ontwikkeld. Woningcorporatie Beter Wonen uit IJsselmuiden wordt de nieuwe eigenaar van het gebouw. Onlangs werd de samenwerking tussen beide partijen bekrachtigd op de bouwlocatie.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Jouw kans bij ons!

Door constante uitbreiding van onze ontwikkelingsportefeuille zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wij komen bijvoorbeeld graag in contact met senior acquisiteurs / locatie verwervers met goede contacten op het gebied van vastgoedontwikkeling, vooral in West-Nederland en met senior projectontwikkelaars die ervaring hebben met grote, gecompliceerde binnenstedelijke projecten.

Meer informatie

Ten Brinke Foundation - Nieuws

Update 'Kippen- en Varkensproject' in Liberia

Op 1 maart 2017 zijn studenten van o.a. de opleiding Algemene Bouwkunde in Liberia, begonnen met de bouw van de kippenstal van circa 145m². 

Meer informatie

Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Winkelcentrum ‘Puerta de Algete’ is nu realiteit

Ten Brinke Desarrollos (Spanje) ontwikkelt het winkelcentrum ‘Puerta de Algete’ in de stad Algete, regio Madrid.

Meer informatie

Ten Brinke Group

Ten Brinke Group ontwikkelt vastgoedprojecten op het gebied vanwoningbouw, retail (winkelcentra, bouw- en supermarkten, speciaalzaken), industriebouw, logistiek, kantoren, ziekenhuizen, klinieken, medische verzorgingscentra, bejaardencentra, fast-food restaurants en benzinestations in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland. Vanaf de grondaankoop, het ontwikkelen van bestemmingsplannen tot en met het ontwerp, de nieuwbouw, de verhuur, verkoop en oplevering zijn we betrokken. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, beleggers, bedrijven, particulieren, externe projectontwikkelaars of joint venture partners.

 

Ten Brinke Group: