Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Contract verkoop ROC gebouw aan Ter Haarkade te Leiden getekend

Donderdag 12 april jl. hebben de gemeente Leiden en Ten Brinke Lubbers Projectontwikkeling bv de koopovereenkomst voor de verkoop van het voormalige ROC gebouw aan de Ter Haarkade te Leiden getekend.

Meer informatie

Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Collega's bezoeken Rotterdam tijdens teamuitje

Tijdens het teamuitje van ons team in Varsseveld hebben collega’s o.a. met een Powerboat door de havens van Rotterdam gevaren en een rondleiding gehad door het Feyenoord Stadion 'De Kuip'.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

108 huurwoningen Hof van Zuidwijk West in Rotterdam

In opdracht van Vestia gaan wij 108 huurwoningen bouwen "Hof van Zuidwijk West" in Rotterdam. Dit project is het vervolg op het reeds door ons gebouwde "Hof van Zuidwijk Midden".

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

85 woningen Kernhem in Ede

Op het plan Kernhem in Ede gaan wij in eigen ontwikkeling 85 woningen realiseren.

Meer informatie

Ten Brinke Group

Ten Brinke Group ontwikkelt vastgoedprojecten op het gebied vanwoningbouw, retail (winkelcentra, bouw- en supermarkten, speciaalzaken), industriebouw, logistiek, kantoren, ziekenhuizen, klinieken, medische verzorgingscentra, bejaardencentra, fast-food restaurants en benzinestations in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland. Vanaf de grondaankoop, het ontwikkelen van bestemmingsplannen tot en met het ontwerp, de nieuwbouw, de verhuur, verkoop en oplevering zijn we betrokken. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, beleggers, bedrijven, particulieren, externe projectontwikkelaars of joint venture partners.

 

Ten Brinke Group: