Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Kavelverkoop van start in Bredevoort

Voor wie in het voorjaar van 2018 wil starten met de bouw van een eigen woning in Bredevoort is er goed nieuws. Aan de Bekendijk in het vestingstadje in de gemeente Aalten komen maximaal 13 bouwkavels beschikbaar.

Meer informatie

Imetaal Staalbouw - Nieuws

Nagold

Logistiekhal met kantoorruimte in Nagold

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Toekomstige woningbouw in Dodewaard

Op dinsdag 5 december 2017 werd een principeakkoord ondertekend over de ontwikkeling van de 'Fructuslocatie' in Dodewaard.

Meer informatie

Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Ruim 480 zonnepanelen in gebruik bij Ten Brinke Group in Varsseveld

Met deze energiebesparende maatregel verwachten wij dat een groot deel van het energieverbruik op deze locatie zelfstandig opgewekt kan worden.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

(Her-)ontwikkelingslocaties en projecten gezocht

Heeft u een locatie en/of project die u wilt verkopen? Of zoekt u bijvoorbeeld een partner voor de ontwikkeling van uw locatie? Wij komen graag met u in contact.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Wonen op hoog niveau in Eindhoven

Binnkort verrijst in de wijk Meerhoven in Eindhoven de fraaie appartemententoren Meerzicht. Vanaf nu is inschrijven al mogelijk!

Meer informatie

Ten Brinke Group

Ten Brinke Group ontwikkelt vastgoedprojecten op het gebied vanwoningbouw, retail (winkelcentra, bouw- en supermarkten, speciaalzaken), industriebouw, logistiek, kantoren, ziekenhuizen, klinieken, medische verzorgingscentra, bejaardencentra, fast-food restaurants en benzinestations in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland. Vanaf de grondaankoop, het ontwikkelen van bestemmingsplannen tot en met het ontwerp, de nieuwbouw, de verhuur, verkoop en oplevering zijn we betrokken. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, beleggers, bedrijven, particulieren, externe projectontwikkelaars of joint venture partners.

 

Ten Brinke Group: