Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Verkoop van Plan Koster in IJsselmuiden van start

Aan de Oosterlandenweg in IJsselmuiden ontwikkelen en realiseren wij Plan Koster. Het terrein, waar voorheen tuincentrum Koster was gevestigd, heeft lang braak gelegen. Nu zal er een mooie nieuwe woonwijk met diverse woningtypes verrijzen. De verkoop van de woningen begint op 23 maart tijdens een speciale bijeenkomst in IJsselmuiden.

Meer informatie

Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Ten Brinke Group opent vestiging in Hengelo

Met gepaste trots hebben de mensen van Ten Brinke Projektbau hun nieuwe werkplek aan de Amarilstraat ingenomen. De officiële opening werd op vrijdag 10 maart gevierd. Na de toespraak van Albert ten Brinke was het de eer aan zijn kleinzoon Tim om de Ten Brinke vlaggen in top te hijsen.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Start bouw Hornbach in Zwolle

Aan de Katwolderweg in Zwolle gaan wij starten met de bouw van de nieuwe bouwmarkt Hornbach.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Oplevering van nieuwbouwplan Bleekveld in Enschede

Samen met woningcorporatie De Woonplaats ontwikkelden en realiseerden wij drie appartementencomplexen aan de Haaksbergerstraat en Blekerstraat in Enschede. Onlangs vond de oplevering plaats aan De Woonplaats.

Meer informatie

Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Samenwerking studenten HAN en Ten Brinke Group

Ten Brinke Group is regelmatig op zoek naar goede en enthousiaste nieuwe collega’s. Voor ervaren vakmensen, maar ook voor stagiaires en afstudeerders zijn er diverse mogelijkheden binnen Ten Brinke Group.

Meer informatie

Ten Brinke Group

Ten Brinke Group ontwikkelt vastgoedprojecten op het gebied vanwoningbouw, retail (winkelcentra, bouw- en supermarkten, speciaalzaken), industriebouw, logistiek, kantoren, ziekenhuizen, klinieken, medische verzorgingscentra, bejaardencentra, fast-food restaurants en benzinestations in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland. Vanaf de grondaankoop, het ontwikkelen van bestemmingsplannen tot en met het ontwerp, de nieuwbouw, de verhuur, verkoop en oplevering zijn we betrokken. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, beleggers, bedrijven, particulieren, externe projectontwikkelaars of joint venture partners.

 

Ten Brinke Group: