Ten Brinke Foundation - Lopende projecten

Praktijk vakschool Hwidiem, Ghana

Met als doel werkloosheid onder jongeren in Ghana terug te dringen, werkt de Ten Brinke Foundation samen met de stichting TroTro aan de opbouw van een praktijk vakschool in Hwidiem. 

Meer informatie

Ten Brinke Foundation - Nieuws

Praktijk vakschool Hwidiem, Ghana

Met als doel de werkloosheid onder jongeren in Ghana terug te dringen, werkt de Ten Brinke Foundation samen met de stichting TroTro aan de opbouw van een praktijk vakschool in Hwidiem.

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Fachmarktzentrum in Jülich Duitsland

In Jülich zijn wij gestart met de verbouw en uitbreiding van een Rewe supermarkt.

Meer informatie

Ten Brinke Group - NL - Nieuws

Ten Brinke Group bestaat 115 jaar

'115 jaar samen bouwen': jubileumweekend met spetterende feestavond en een familiedag bij Ten Brinke Group in Varsseveld.

 

Meer informatie

Ten Brinke Bouw - Nieuws

"Hoogste punt" viering bij Aldi en Edeka in Remscheid

Op vrijdag 1 september jl. hebben wij het "hoogste punt" gevierd bij de nieuwbouw van Aldi en Edeka in Remscheid.

Meer informatie

Ten Brinke Group

Ten Brinke Group ontwikkelt vastgoedprojecten op het gebied vanwoningbouw, retail (winkelcentra, bouw- en supermarkten, speciaalzaken), industriebouw, logistiek, kantoren, ziekenhuizen, klinieken, medische verzorgingscentra, bejaardencentra, fast-food restaurants en benzinestations in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland. Vanaf de grondaankoop, het ontwikkelen van bestemmingsplannen tot en met het ontwerp, de nieuwbouw, de verhuur, verkoop en oplevering zijn we betrokken. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, beleggers, bedrijven, particulieren, externe projectontwikkelaars of joint venture partners.

 

Ten Brinke Group: