Ten Brinke Bouw - Nieuws

Luchen - 6 woningen

Nieuwbouw van 6 ruimte koopwoningen in Luchen te Mierlo. Deze woningen worden in eigen ontwikkeling gebouwd. De woningen kenmerken zich door de bijzondere kapconstructie met z'n houten gevelbekleding.

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Feestelijke opening Leemanstoren in Den Haag

Op 23 mei 2019 is op feestelijke wijze de Leemanstoren in Den Haag geopend door Saskia Bruines, wethouder Onderwijs van de gemeente Den Haag, en Heleen de Vreese, voorzitter Raad van Bestuur DUWO.

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Hoogste punt bereikt bij Hornbach in Duiven

Onlangs is het hoogste punt bereikt en de contouren van de nieuwe Hornbach worden zichtbaar.

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Woonplein - 52 woningen

Aan de Heistraat in Helmond realiseren wij in opdracht van woningcorporatie Woonbedrijf 52 betaalbare sociale huurwoningen verdeeld over 4 blokken.

Ten Brinke Bouw - Nieuws

Piet van Thielplein - 8 appartementen en commerciële ruimte

Op de hoek van het Piet van Thielplein en de Koppelstraat in Beek en Donk gaan wij de nieuwbouw van 8 appartementen met hieronder commerciële ruimte realiseren.

Ten Brinke Group

Ten Brinke Group ontwikkelt vastgoedprojecten op het gebied vanwoningbouw, retail (winkelcentra, bouw- en supermarkten, speciaalzaken), industriebouw, logistiek, kantoren, ziekenhuizen, klinieken, medische verzorgingscentra, bejaardencentra, fast-food restaurants en benzinestations in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland. Vanaf de grondaankoop, het ontwikkelen van bestemmingsplannen tot en met het ontwerp, de nieuwbouw, de verhuur, verkoop en oplevering zijn we betrokken. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, beleggers, bedrijven, particulieren, externe projectontwikkelaars of joint venture partners.

 

Ten Brinke Group: