TEN BRINKE VASTGOEDONTWIKKELING ENTER

Sinds 2004 is de heer Harrie Brok als ambitieuze vastgoedontwikkelaar joint venture partner van Ten Brinke Group.

 

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling Enter treedt als vastgoedontwikkelaar professioneel, integer, creatief en vanuit een persoonlijke benadering op bij de ontwikkeling van commercieel vastgoed en woningbouwprojecten. De eindgebruiker (koper/huurder) bepaalt hierbij eventueel zelf de stijl en de invulling van het gebouw. De ontwikkeling, financiering en de realisatie laat u aan ons over. Door onze ervaring en specialistische kennis is uw (her)ontwikkeling bij ons in goede handen.


Wij verzorgen voor u door heel Nederland, indien gewenst, het gehele bouwproces van locatieontwikkeling, grondaankoop en vergunningen tot bouw, nazorg en beheer. Kortom projectontwikkeling met slagvaardigheid, verbeeldingskracht en visie.

Om u een beeld te geven wat wij in de loop der jaren hebben ontwikkeld hieronder een aantal projecten welke wij hebben uitgevoerd, of momenteel in ontwikkeling of uitvoering zijn.

Gerealiseerde projecten: Gamma met Subway te Apeldoorn, McDonald’s, Kwik-Fit en Amigo zelftankstation te Apeldoorn, tijdelijk winkelcentrum Anklaar te Apeldoorn, Intratuin, Karwei en McDonald’s te Venlo, appartementen met commerciële ruimten de Bakkerieje te Rijssen, 2 vrijstaande woningen te Groenlo, 8 woningen Terwoldseweg te Apeldoorn, Overdie food spot te Alkmaar, 3 woningen te Almen en Lidl in Zaandam

In ontwikkeling/uitvoering: Winkelcentrum Anklaar te Apeldoorn, woningbouwproject Opbroek te Rijssen en herontwikkeling Honigfabriek in Koog aan de Zaan.

Contact
Voor informatie kunt u contact opnemen met Harrie Brok:

Telefoon: 06-30 48 71 92
Email: hbrok@tenbrinke.com
 
   

Adresgegevens:
Ten Brinke Vastgoedontwikkeling Enter
Burgemeester van der Zandestraat 21
7051 CS  Varsseveld
088 - 374 13 00
Statutair gevestigd te Varsseveld
KvK Arnhem 09173101