Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Omgevingsvergunning verleend voor De Verleyding in Leiden

De gemeente Leiden heeft op 6 januari 2017 de omgevingsvergunning verleend voor De Verleyding in Leiden. Ten Brinke Lubbers Projectontwikkeling, onderdeel van Ten Brinke Group, ontwikkelt dit project op het braakliggende perceel tussen de Lucebertstraat en de Toussaintkade in Leiden.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Meijer Realty Partners en Ten Brinke CoHof werken samen verder aan Meerrijk in Eindhoven

De eerste contacten tussen Meijer Realty Partners en Ten Brinke CoHof, onderdeel van Ten Brinke Group, werden gelegd in het voorjaar van 2016. Tijdens de jaarlijkse vastgoedbeurs in Amsterdam, de Provada, werden de contacten verder verdiept. Dit resulteerde in een concrete afspraak voor een duurzame samenwerkingsovereenkomst voor de nog niet gerealiseerde fasen van het project Meerrijk in Eindhoven.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Oplevering van 'De IJzergieterij' in Tilburg

Op woensdag 14 december vond de officiële oplevering van ‘De IJzergieterij’ in Tilburg plaats. Tijdens een kerstdiner met de toekomstige bewoners en het bouwteam blikte wethouder Berend de Vries van de gemeente Tilburg terug op het bouwproces. De voormalige ijzergieterij uit 1899 is getransformeerd naar 18 havenlofts en twee commerciële studio’s en is een uniek project van Krens Ten Brinke Projectontwikkeling, onderdeel van Ten Brinke Group.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling

Wij zijn onderdeel van Ten Brinke Group in Varsseveld. Daarmee is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse markt.