Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Wethouder viert dat Meerrijk Eindhoven weer verder bouwt

De bouw van 31 waterwoningen en 21 waterzicht appartementen in de wijk Meerrijk in Eindhoven is in volle gang: Meerrijk bouwt weer verder! Dat vierden we met wethouder Yasin Torunoglu van gemeente Eindhoven, toekomstige bewoners, omwonenden en genodigden.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Ten Brinke Group kijkt tevreden terug op PROVADA 2017

Ten Brinke Group was ook dit jaar weer met een eigen stand aanwezig op de PROVADA, dé vastgoedbeurs van Nederland. De beurs werd dit jaar gehouden op 30 en 31 mei en 1 juni en kende  een record aantal van ruim 24.000 bezoekers.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Ontwikkeling hoogste toren van Meerrijk in Eindhoven

In Eindhoven wordt de ‘parel’ van Meerrijk gerealiseerd: de hoogste woontoren van de wijk, bestaande uit 24 bouwlagen en circa 88 appartementen. Het gebouw ligt straks prachtig aan het water, in het epicentrum van de wijk.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling

Wij zijn onderdeel van Ten Brinke Group in Varsseveld. Daarmee is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse markt.