Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Ten Brinke Poortier Romein Projecten koopt grond Willem de Zwijgerstraat 1a in Hendrik-Ido-Ambacht om wonen op toplocatie mogelijk te maken.

Op de plek van de vroegere Margrietschool, aan de Willem de Zwijgerstraat 1a, heeft projectontwikkelaar Ten Brinke Poortier Romein Projecten BV plannen om 42 luxe koopappartementen te bouwen. Op 13 december 2018 tekenden de projectontwikkelaar en de gemeente daarom de koopovereenkomst voor de grond. 

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling is verhuisd!

Op 28 november 2018 is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling verhuisd van Arnhem naar het hoofdkantoor van de Ten Brinke Group in Varsseveld.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling

Wij zijn onderdeel van Ten Brinke Group in Varsseveld. Daarmee is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse markt.

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie