Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Verkoop van Plan Koster in IJsselmuiden van start

Aan de Oosterlandenweg in IJsselmuiden ontwikkelen en realiseren wij Plan Koster. Het terrein, waar voorheen tuincentrum Koster was gevestigd, heeft lang braak gelegen. Nu zal er een mooie nieuwe woonwijk met diverse woningtypes verrijzen. De verkoop van de woningen begint op 23 maart tijdens een speciale bijeenkomst in IJsselmuiden.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Oplevering van nieuwbouwplan Bleekveld in Enschede

Samen met woningcorporatie De Woonplaats ontwikkelden en realiseerden wij drie appartementencomplexen aan de Haaksbergerstraat en Blekerstraat in Enschede. Onlangs vond de oplevering plaats aan De Woonplaats.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Omgevingsvergunning verleend voor De Verleyding in Leiden

De gemeente Leiden heeft op 6 januari 2017 de omgevingsvergunning verleend voor De Verleyding in Leiden. Ten Brinke Lubbers Projectontwikkeling, onderdeel van Ten Brinke Group, ontwikkelt dit project op het braakliggende perceel tussen de Lucebertstraat en de Toussaintkade in Leiden.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling

Wij zijn onderdeel van Ten Brinke Group in Varsseveld. Daarmee is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse markt.