Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Kavelverkoop van start in Bredevoort

Voor wie in het voorjaar van 2018 wil starten met de bouw van een eigen woning in Bredevoort is er goed nieuws. Aan de Bekendijk in het vestingstadje in de gemeente Aalten komen maximaal 13 bouwkavels beschikbaar.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Toekomstige woningbouw in Dodewaard

Op dinsdag 5 december 2017 werd een principeakkoord ondertekend over de ontwikkeling van de 'Fructuslocatie' in Dodewaard.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

(Her-)ontwikkelingslocaties en projecten gezocht

Heeft u een locatie en/of project die u wilt verkopen? Of zoekt u bijvoorbeeld een partner voor de ontwikkeling van uw locatie? Wij komen graag met u in contact.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling

Wij zijn onderdeel van Ten Brinke Group in Varsseveld. Daarmee is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse markt.