Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Jouw kans bij ons!

Door constante uitbreiding van onze ontwikkelingsportefeuille zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wij komen bijvoorbeeld graag in contact met senior acquisiteurs / locatie verwervers met goede contacten op het gebied van vastgoedontwikkeling, vooral in West-Nederland en met senior projectontwikkelaars die ervaring hebben met grote, gecompliceerde binnenstedelijke projecten.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Nieuwbouw studententoren Den Haag begonnen

Aan het Leemansplein in Den Haag wordt gebouwd aan een nieuwe grote studententoren met 481 woningen. De bij het project betrokken partijen gaven de bouwstart een feestelijk tintje door tussen de heipalen van het aanstaande studentencomplex een tijdscapsule met inhoud te begraven.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Zien wij u op de PROVADA?

Op 30 en 31 mei en 1 juni is Ten Brinke Group aanwezig op de PROVADA, dé vastgoedbeurs van Nederland. Wij laten u daar zien dat persoonlijk het verschil maakt!


Onze acquisiteurs, ontwikkelaars, tekenaars en bouwers zijn aanwezig in onze stand 00 in hal 12. Wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen?

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling

Wij zijn onderdeel van Ten Brinke Group in Varsseveld. Daarmee is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse markt.