Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Wij zoeken een trainee vastgoedontwikkeling

Wil jij je jezelf binnen de vastgoedwereld verder ontwikkelen in een en dynamische en inspirerende werkomgeving met toegewijde collega’s? Dan komen wij graag in gesprek met jou!

 

Ter versterking van ons team in Arnhem zoeken wij een fulltime trainee vastgoedontwikkeling. In deze functie krijg je te maken met het complete acquisitie- en ontwikkelproces, waardoor je snel uitgroeit tot een volwaardige speler in de vastgoedwereld.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Samenwerking met Beter Wonen in IJsselmuiden

In IJsselmuiden ontwikkelt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling Plan Koster. Een nieuwbouwwijk waarin onder andere een gebouw met 22 appartementen wordt ontwikkeld. Woningcorporatie Beter Wonen uit IJsselmuiden wordt de nieuwe eigenaar van het gebouw. Onlangs werd de samenwerking tussen beide partijen bekrachtigd op de bouwlocatie.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Herontwikkeling voormalige Honigfabriek in Koog aan de Zaan

In Koog aan de Zaan staat de voormalige Honigfabriek van Dr. Oetker. Een karakteristiek fabrieksgebouw, dat nauw verweven is met de geschiedenis van de Zaanstreek. De samenwerkingsovereenkomst om tot herontwikkeling van deze unieke locatie te komen werd ondertekend op 21 juli.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling

Wij zijn onderdeel van Ten Brinke Group in Varsseveld. Daarmee is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse markt.