Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Bouw appartementen voor werkende jongeren in Leiden van start

Op de bouwlocatie aan de Lucebertstraat in Leiden liet wethouder Paul Laudy van gemeente Leiden zich verleiden tot het officiële startsein voor de bouw.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Nieuwbouw 481 studentenwoningen in Den Haag

Aan het Leemansplein in Den Haag komen 481 woningen voor studenten. De gemeente Den Haag heeft de grond overgedragen aan DUWO. Ten Brinke Slot Projectontwikkeling vormt samen met Plegt-Vos Bouwgroep de ontwikkelcombinatie voor deze opdracht. De oplevering van de studententoren is gepland in de winter van 2018.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Verkoop van Plan Koster in IJsselmuiden van start

Aan de Oosterlandenweg in IJsselmuiden ontwikkelen en realiseren wij Plan Koster. Het terrein, waar voorheen tuincentrum Koster was gevestigd, heeft lang braak gelegen. Nu zal er een mooie nieuwe woonwijk met diverse woningtypes verrijzen. De verkoop van de woningen begint op 23 maart tijdens een speciale bijeenkomst in IJsselmuiden.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling

Wij zijn onderdeel van Ten Brinke Group in Varsseveld. Daarmee is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse markt.