Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Ten Brinke Group Formule 1 winactie

Tijdens de Provada kon er bij de Ten Brinke Group geracet worden. Op twee Full Motion race simulatoren werd in korte tijd door meer dan 100 bezoekers deelgenomen aan het racespel. Men kon racen in Ten Brinke Group formule 1 auto's op het circuit van Hockenheim.

 

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Provada 2019

De Ten Brinke Group staat dit jaar al weer voor het vijfde jaar op zijn vertrouwde plek in hal 12 stand 00 van de Provada in de RAI Amsterdam. Van 4 t/m 6 juni 2019 ben u van harte welkom op onze stand om onder het genot van een kopje koffie of verse jus d'orange en verse wafel bij te praten. Daarnaast informeren wij u graag over onze activiteiten op het gebied van projectontwikkeling, bouw en financiering.

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Feestelijke opening Leemanstoren in Den Haag

Op 23 mei 2019 is op feestelijke wijze de Leemanstoren in Den Haag geopend door Saskia Bruines, wethouder Onderwijs van de gemeente Den Haag, en Heleen de Vreese, voorzitter Raad van Bestuur DUWO.

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling

Wij zijn onderdeel van Ten Brinke Group in Varsseveld. Daarmee is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse markt.