Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Wonen op hoog niveau in Eindhoven

Binnenkort verrijst in de wijk Meerhoven in Eindhoven de fraaie appartemententoren Meerzicht. Centraal in de wijk, aan de rand van het water en park Meerland én aan de rand van het winkelcentrum starten we in 2018 met de bouw. Het appartementengebouw wordt de hoogste woontoren van de wijk. Vanaf nu is het mogelijk om alvast in te schrijven voor de verschillende appartementen die worden ontwikkeld.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Samenwerking met Beter Wonen in IJsselmuiden

In IJsselmuiden ontwikkelt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling Plan Koster. Een nieuwbouwwijk waarin onder andere een gebouw met 22 appartementen wordt ontwikkeld. Woningcorporatie Beter Wonen uit IJsselmuiden wordt de nieuwe eigenaar van het gebouw. Onlangs werd de samenwerking tussen beide partijen bekrachtigd op de bouwlocatie.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling - Nieuws

Herontwikkeling voormalige Honigfabriek in Koog aan de Zaan

In Koog aan de Zaan staat de voormalige Honigfabriek van Dr. Oetker. Een karakteristiek fabrieksgebouw, dat nauw verweven is met de geschiedenis van de Zaanstreek. De samenwerkingsovereenkomst om tot herontwikkeling van deze unieke locatie te komen werd ondertekend op 21 juli.

Meer informatie

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling

Wij zijn onderdeel van Ten Brinke Group in Varsseveld. Daarmee is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkeling zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse markt.