Wil jij je jezelf binnen de bouwwereld verder ontwikkelen in een dynamische en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s?


Dan komen we graag in gesprek met jou!

 

Voor de vestigingen Varsseveld, Doetinchem, Arnhem, Gendringen en Hengelo (O) van Ten Brinke Group zijn we op zoek naar startende bouwkundigen, die aan de slag gaan als:

 

Trainee (m/v)

 

Je functie en werkzaamheden
In deze functie doe je werkervaring op in een functie waar jouw ambitie ligt, bijvoorbeeld op de bouw als assistent uitvoerder waarna je door kunt groeien naar uitvoerder of je start als werkvoorbereider of tekenaar waarna je eventueel door kunt groeien naar projectleider of afdelingshoofd. Door intensieve begeleiding en training kun je snel groeien, vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak.

 

Hoe ziet het traineeship eruit?
Het traineeship bestaat uit een combinatie van werken, opleiding en training. Kenmerkend is dat het traineeship bij Ten Brinke geen strak tijdspad kent. Omdat projectmatig werken leidend is in de organisatie, is ook het traineeship ook zo ingericht. Je loopt van het begin tot het einde mee met één van de bouwprojecten, binnen of buiten. Zo maak je kennis met alle facetten van een project en daarna wissel je, afhankelijk van de situatie,  van functie. De indeling van het traineeship mag dan flexibel zijn; een aantal elementen komt steeds terug. Bij de start van het traject krijg je een vaste begeleider toegewezen, waarmee je frequent overleg hebt. Dit is je mentor en je vraagbaak die jou gedurende het hele traineeship begeleidt. Ook wissel je regelmatig ervaringen uit met de andere trainees die bij Ten Brinke aan het werk zijn. Naast het leren in de praktijk besteedt het traineeship ook aandacht aan het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. Daarom volg je meerdere trainingen, die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, zoals bijvoorbeeld persoonlijke effectiviteit, zelfmanagement, onderhandelen, beïnvloeden of conflicthantering.

 

Hoe kun je trainee worden?
Tijdens het traineeship bij Ten Brinke werk je aan je eigen ontwikkeling. Het uiteindelijke doel? Een functie waarbij jij goed op jouw plek zit dat kan zijn als tekenaar, werkvoorbereider / inkoper, calculator, uitvoerder of een functie managementniveau, bijvoorbeeld als projectleider of afdelingshoofd. Een mooi vooruitzicht. Maar dan moet je wel wat in je mars hebben, want alleen talentvolle afgestudeerden komen voor ons traineeship in aanmerking. We zijn op zoek naar ambitieuze, gedreven en zelfbewuste afgestudeerde HTS-ers of MTS-ers Bouwkunde (met een tot twee jaar werkervaring). Het zou mooi zijn als je beschikt over een groot leervermogen, organisatietalent en flexibiliteit. Ben je ook ondernemend, initiatiefrijk en heb je geen 9 tot 5-mentaliteit? Dan ben je waarschijnlijk bij Ten Brinke op je plek.

 

Wie wij zijn
Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al 115 jaar actief in de bouwsector en ontwikkelen en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Griekenland, Spanje en Portugal. Bij Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 750 medewerkers, die samen een jaaromzet van zo’n 750 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

Nadere informatie over onze organisatie vind je op www.tenbrinke.com.

 

Hebben wij je interesse gewekt? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!
Stuur je solicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie ALG-2017-TRAI aan: Ten Brinke Group personeelszaken,  Postbus 36, 7050 AA Varsseveld of per Email naar  solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met onze P&O-afdeling
Tel. +31 315 8813 57.