Sta jij aan het begin van je carrière en wil je ontwikkelen binnen een platte organisatie met fijne collega’s en een goede werksfeer? Dan hebben wij dé baan voor jou. Wij hebben op de werkvoorbereiding en de tekenkamer op onze hoofdvestiging in Gendringen namelijk ruimte voor een

  

Trainee Staalbouw (m/v)

Fulltime

 

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid de tijdens jouw opleiding opgedane kennis en ervaring in de praktijk verder te ontwikkelen. Je werkt op de werkvoorbereiding en/of tekenkamer samen met onze opdrachtgevers, architecten, constructeurs en jouw collega’s aan uitdagende projecten. Je wordt daarbij intern begeleid en verder opgeleid door ervaren collega’s.

  

Wij bieden jou daarbij een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  

Wat wij van jou vragen

Een afgeronde MBO- of HBO-opleiding bouwkunde of werktuigbouwkunde. Je hebt affiniteit met staalbouw, bent initiatiefrijk en erg gemotiveerd om het beste resultaat te bereiken.

  

Relevante werkervaring is niet vereist. Mocht je wel over enkele jaren werkervaring beschikken nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

   

Wie wij zijn

Imetaal Staalbouw is een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van productie en montage van staalconstructies. We zijn al meer dan 45 jaar actief in de staalbouw. De groep bestaat uit een vestiging in Duitsland en de hoofdvestiging in Gendringen. Wij behoren tot de Ten Brinke Group.

  

Bij Imetaal werken ruim 55 medewerkers. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien. Om deze stijgende lijn vast te houden, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

  

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Mail je CV en motivatie aan solliciteren@imetaal.com en geef daarbij de referentie 440-2019-TRAI aan.

  

Je kunt ook telefonisch of via Whatsapp contact opnemen met Eugène van Gestel telefoonnummer 06 21 9185 57.