Als uitvoerder bij ons bouw je aan je toekomst! Je staat aan het roer van de werkzaamheden op de bouwplaats. Daarnaast werk je als uitvoerder in een dynamische en inspirerende werkomgeving in een team van vakbekwame bouwers, die allemaal een passie hebben voor het bouwen van mooie projecten op bijzondere plekken. Bij ons werk je bij een organisatie waar je trots op mag zijn.

Spreekt jou dit ook aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

 

Door een uitbreiding van de projectenportefeuille zijn wij voor versterking van onze projectteams van Ten Brinke Zuid in Helmond, op zoek naar een:

 

 

Uitvoerder (m/v)

Fulltime

 

 

Je functie en werkzaamheden

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor een correct verloop van de werkzaamheden op de bouwplaats. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het bouwplaats personeel en de onderaannemers Daarnaast draag je zorg voor een goede veiligheid, kwaliteitscontrole, planning, coördinatie en verwerk je de bouwadministratie. Je bent de spil op de bouwplaats en staat in nauw contact met het projectteam. In deze functie lever je de onderhanden projecten naar ieders tevredenheid op.

 

Bekijk onze bedrijfsfilm over het werken bij Ten Brinke Group: https://www.youtube.com/watch?v=0X9PmqLB2LE

 

Bekijk onze bedrijfsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=ZXb5BXeNGUY

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO-bouwkunde opleiding;
  • Je hebt ervaring als uitvoerder van woning- en utiliteitsbouw projecten
  • Beheersing van MS-Office pakket
  • Je beschikt over managementcapaciteiten, dynamiek, flexibiliteit en doorzettingsvermogen
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet dit op een efficiënte manier toe te passen bij alle betrokken partijen van dit project
  • Je werkt graag in teamverband

 

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte organisatiestructuur. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak via de Ten Brinke Academie en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen.

 

Wie wij zijn

Ten Brinke Zuid is gevestigd in Helmond en is één van de Nederlandse bouwbedrijven van Ten Brinke Group. Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al 115 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Griekenland, Spanje en Portugal. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 950 medewerkers, die samen een jaaromzet van zo’n 950 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 201-2019-PRL

naar solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Ten Brinke Zuid, te bereiken onder 06-15037013 of met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8811 66.