Ben jij uitvoerder en wil je samen met fijne collega’s werken aan mooie uitdagende projecten op de Duitse markt?

Dan komen wij graag in contact met jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een

 

 

 

Uitvoerder (m/v)

fulltime

 

 

Je functie en werkzaamheden

Als zelfstandig uitvoerder ben je verantwoordelijk voor een correct verloop van de werkzaamheden op de bouwplaats. Kwaliteitscontrole, planning en coördinatie zijn jouw eerste verantwoording. Je stuurt onderaannemers en eigen personeel aan, verwerkt de bouwadministratie en draagt zorg voor een correcte oplevering van de onderhanden bouwprojecten. De industrie- en utilitaire werken bevinden zich in Duitsland. Hiertoe ben je doordeweeks "in de kost" in Duitsland en keer je vrijdags terug naar Nederland.

 

Jouw profiel

Je beschikt over een HBO-opleiding bouwkunde of een afgeronde MTS-Bouwkunde opleiding met enkele jaren relevante werkervaring als uitvoerder. Je beheerst de Duitse taal en je hebt er geen problemen mee om door de week in Duitsland te overnachten.

 

Wat wij je bieden

Een uitdagende en zelfstandige functie met volop ontwikkelmogelijkheden en uitstekende toekomstperspectieven. Je komt te werken in een kerngezonde organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur. Er wordt je een bovengemiddeld salaris geboden evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wie zijn wij

Industriebau Imetaal GmbH & Co. KG, dochtenonderneming van Ten Brinke Group, www.industriebau-imetaal.com  

 

Geïnteresseerd?

Mail je sollicitatie en cv aan solliciteren@tenbrinke.com en vermeldt daarbij de referentie 220-2019-BAUL. Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Sander Hannink, telefoon 0315-88 11 11.