Je hebt al enige werkervaring opgedaan als werkvoorbereider maar je bent opzoek naar meer uitdaging, verbreding van je taken en meer verantwoordelijkheid om je zo nog meer te ontwikkelen?

 

Een dynamische en inspirerende werkomgeving met toegewijde collega's, gekenmerkt door flexibiliteit, mogelijkheden voor de ontwikkeling en zelfontplooiing trekt jouw aandacht?

Dan komen we graag in gesprek met jou!

 

Door een constante uitbreiding van de orderportefeuille zijn wij, ter versterking van het Team in Doetinchem, op zoek naar een:

 

Werkvoorbereider (m/v)

Fulltime

 

 

Je functie en werkzaamheden

Als lid van een projectteam ben je als werkvoorbereider onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van de benodigde materialen, materieel en uitbesteding aan onderaannemers van de projecten in uitvoering, inclusief de bijbehorende werkvoorbereiding en administratie. Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor het maken van offertes, en het maken van kostprijscalculaties. Je onderhoudt de contracten met de onderaannemers en leveranciers tijdens voorbereiding en uitvoering.

Jouw profiel

Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar accurate en enthousiaste bouwkundigen die beschikken over minimaal een MTS of HTS werk- en denkniveau, over kwaliteits- en prijstechnisch inzicht beschikken en enige ervaring hebben met automatisering. Basiskennis van de Duitse taal is een pré.

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel  zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte  organisatie. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak via de Ten Brinke Academie en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen.

 

Wie wij zijn

De Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al meer dan 115 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De Group bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Griekenland en Spanje. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 700 medewerkers, die samen een jaaromzet van zo’n 700 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

 

Ten Brinke Wohn- und Gewerbebau is een onderdeel van een professioneel en vooruitstrevend bouwbedrijf, welke voor de Duitse markt bouwprojecten vanaf het eerste idee tot en met de turnkey oplevering realiseert. De projecten variëren van winkelcentra, supermarkten, bouwmarkten, logistieke centra tot kantoor- , woon- en industriegebouwen, inclusief de bijbehorende infrastructuur. Door de opgebouwde kennis en ervaring is Ten Brinke Industrie- und Gewerbebau GmbH & Co. KG. in staat samen met de klant een op maat gesneden plan te ontwikkelen en dit op vakkundige wijze uit te voeren. Het bouwbedrijf maakt deel uit van de Ten Brinke Group.

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je solicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 151-2018-WVOR aan:

Ten Brinke Group personeelszaken,  Postbus 36, 7050 AA Varsseveld of per Email naar  solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8813 52.

 

 

 

Om deze website optimaal en continu te verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. Meer informatie