Zin in een veelzijdige baan? Start dan als werkvoorbereider/inkoper bij Ten Brinke Zuid in Helmond!
Bij ons werk je in een dynamische en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s, die allemaal een passie hebben voor het bouwen van mooie projecten. 

 

Spreekt jou dit ook aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

 

Door een uitbreiding van de projectenportefeuille zijn wij voor versterking van onze projectteams van Ten Brinke Zuid in Helmond, op zoek naar een:

 

 

Werkvoorbereider / Inkoper (m/v)

Fulltime

 

Je functie en werkzaamheden

Als werkvoorbereider / inkoper maak je deel uit van het projectteam, waarin je een belangrijke rol hebt. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van de benodigde materialen en voor de onderaannemers van de projecten in uitvoering. Samen met onze tekenkamer verzorg je de controle van het tekenwerk en zorg je ervoor dat alles op tijd wordt aangeleverd op de bouw. Ook ben je samen met de projectleider verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële administratie.

 

Bekijk onze bedrijfsfilm over het werken bij Ten Brinke Group: https://www.youtube.com/watch?v=0X9PmqLB2LE

 

Bekijk onze bedrijfsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=ZXb5BXeNGUY

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO-bouwkunde opleiding
  • Je bent een accurate en enthousiaste bouwkundige
  • Je beschikt over een kwaliteits- en prijstechnisch inzicht
  • Je hebt enige ervaring met automatisering

 

 

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte organisatiestructuur. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vak via de Ten Brinke Academie en krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen.

 

Wie wij zijn

Ten Brinke Zuid is gevestigd in Helmond en is één van de Nederlandse bouwbedrijven van Ten Brinke Group. Ten Brinke Group is een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al 115 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland, Griekenland, Spanje en Portugal. Bij de Ten Brinke Group werken inmiddels ruim 850 medewerkers, die samen een jaaromzet van zo’n 850 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien.

 

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van de referentie 201-2019-WVB

naar  solliciteren@tenbrinke.com

 

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Ten Brinke Zuid, te bereiken onder 06-15037013 of met onze P&O afdeling Tel. +31 315 8811 66.